Welkom!

Welkom op mijn blog!
Hier kun je meer lezen over mij en waar ik me mee bezig houd.
Ik ben 25 jaar oud, ik ben bezig met het afronden van de master Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg, daarnaast ben ik zangeres, actrice en model (ja, ik moest ook wennen)

zondag 4 november 2012

Cursus Eigenheid in Zingen

In de afgelopen zomer vakantie heb ik de cursus Eigenheid in Zingen gedaan. Naar aanleiding van de eerste ronde voor de audities voor een volgend jaar op de MusicAllFactory (MAF) gaf de auditiecommissie mij het advies om deze cursus te volgen. De cursus werd gegeven door Belinda van Doorn en Katrien Verheijden. Tijdens deze vijfdaagse intensieve training gaf Belinda de liedinterpretatie lessen en Katrien de zanglessen in het Klasse Theater in Tilburg (www.studioklassetheater.nl). Acht uur per dag was ik met vier andere deelnemers bezig om onze eigenheid in het zingen terug te vinden. In eerste instantie deed ik deze cursus voornamelijk om de auditiecommissie tevreden te stellen en ze te laten zien dat ik er echt alles aan wil doen om verder te gaan op de MAF. Toen ik eenmaal bezig was met de cursus bleek wel dat er meer in mij los kwam en dat ik behalve alleen op de vlakken van zang en liedinterpretatie vooral ook zelf heel erg ontwikkeld ben. Door deze cursus werd mijn zelfvertrouwen groter en heb ik meer dingen los kunnen laten dan ervoor.

Afgelopen week heb ik de filmpjes van de eindpresentatie ontvangen en ik dacht dat dat wel leuk zou zijn om ze hier op dit blog met jullie te delen.

Het eerste nummer dat ik hier zing is het nummer How Could I Ever Know uit de musical The Secret Garden:Het tweede nummer is Ben Terecht (de Nederlandse vertaling van Lost and Found) uit de musical City of Angels:Veel kijkplezier!Geen opmerkingen:

Een reactie posten