Welkom!

Welkom op mijn blog!
Hier kun je meer lezen over mij en waar ik me mee bezig houd.
Ik ben 25 jaar oud, ik ben bezig met het afronden van de master Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg, daarnaast ben ik zangeres, actrice en model (ja, ik moest ook wennen)

woensdag 7 november 2012

Master Smoky Shadow-Pencil van Maybelline


Op televisie zag ik de reclame van de nieuwe eyeliner van Maybelline, namelijk de Master Smoky. Het leek me erg handig, vooral omdat je dus met zo min mogelijk stappen toch een Smoky Eye Look tevoorschijn kan toveren. Deze week was alle make-up bij de Kruidvat voor €10,-, dus ik heb er gelijk twee gekocht. Smoky Navy voor bij mijn galajurk voor morgen (morgen is het Lustrum gala van mijn faculteit) en de Smokey Grey. Ik wilde eigenlijk de Smokey Black kopen, maar helaas heb ik toch perongeluk de grijze versie gekocht.. Kak. de twee andere kleuren die er nog zijn, zijn Smokey Violet en Smokey Chocolate. Ik zie mezelf de Smokey Chocolate nog wel eens kopen, aangezien ik naast zwart ook vaak met bruintinten werk. 

Het gebruik van de Master Smokey is echt erg makkelijk. De eerste keer dat ik het gebruikte had ik er nog even moeite mee, maar dat heeft te maken met het smudgen. Het is de bedoeling dat je eerst een dikke lijn zet. Je kunt zelf weten of je deze lijn alleen boven je wimperrand aanbrengt of ook nog naar het dieper liggende gedeelte van je ooglid, voor een wat extremere look. Als je de lijn hebt gezet vervaag je deze daarna met de smudger. Hier bij is het belangrijk dat je vooral het bovenste gedeelte van de lijn vervaagd zo dat er nog in ieder geval iets overblijft van de lijn. De eerste keer dat ik dat deed veegde ik namelijk alles weer gewoon weg. Als je de lijn niet dik genoeg hebt aangezet moet je er dus voor zorgen dat je de lijn dikker maakt. Zelf gebruik ik dan nog voor het overgebleven deel van mijn oog een lichtere kleur. Dit doe ik dan op het bewegend ooglid richting de neus. 

Op de site van Maybelline wordt het alsvolgt uitgelegd:


Ik heb voor de handigheid ook gelijk even de filmpjes van Maybelline zelf toegevoegd zodat je kunt zien hoe het oogpotlood bedoeld is om te gebruiken.

Nederlandse versie:
Britse versie:

2 opmerkingen:

 1. ik vind hem zelf echt geweldig werken en ben er erg dol op ik koop nooit meer iets anders met de one by one mascara krijg je een nog voller en donkerder effect dus die zal ook ook aanraden xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bedankt voor je reactie! leuk dat jij het ook zo fijn vindt werken! ik gebruik zelf vaak de VOLUM’ EXPRESS COLOSSAL SMOKY EYES.
   x

   Verwijderen